Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silmek

on 8 Ocak 2012 Pazar

Facebook, bazen bizleri çok deli ediyor, en azından bi zamanlar beni açımdan öyleydi. Ama Facebook’un sadece arkadaşlarımız arasında dönen bir ortam olmaktan çıkıp, tv, spor, ders, yeni hobiler vs. gibi daha farklı çevrelerle aktif biçimde birleşmesi ve birazcıkda halkımızın her gördüğü videoyu muhakkak benimde yükleyip paylaşmam lazım hevesinden vazgeçmesiyle tekrar ilgimi çekmeye başladı. Belki hepiniz bilirsiniz daha 1 sene öncesine kadar girer 2 video izler, güzel olanları ya paylaşır yada video indirici programlar vasıtasıyla indirip kendi profilimizden yükleyip paylaşıp çıkardık. Şükür ki insanımız bundan vazgeçti gibi, birde Youtube’un tekrar açılmasıda bunda etkili olmuş olabilir.
Neyse biz konumuza dönelim. Ben genede Facebook hesabımı silmek istiyorum diyorsanız 2 çözüm var. Aslında çözümlerden birisi kalıcı değil tabi. Facebook hesap ayarlarından, güvenlik kısmına gelip, oradan da hesabımı dondur seçeneğini işaretleyip hesabımızı en yakın arkadaşlarımız dahi herkeze kapatmış gibi gösterebiliriz. Tabi eskiden Facebook hesabımızı buradan siliyorduk, dondur düğmesine tıklayıp onaylayınca 14 gün boyunca hesabımıza girmezsek hesabımız kalıcı olarak siliniyordu.
Şimdi ise Facebook hesabımı dondur ile Facebook hesabımı sil kısımlarını birbirinden ayırarak birkaç saat içinde Facebook hesabınızı tamamen silme imkanı gelmiş durumda.
Buraya tıklayın, ama önce uyarıyı dikkatle okuyun. Dediğine göre hesap silme işleminiz onaylandıktan sonra eski Facebook kullanıcı adınız dahil hiçbir bilginizi geri alamayacak ve bu bilgilerle tekrar Facebook’a kayıt olamayacaksınız. Eğer yazıyı iyice okuduysanız gönder butonuna bastıktan sonra işleminiz birkaç saat içinde gerçekleşip Facebook hesabınız geri dönüşümsüz olarak silinmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder